Portada / Recursos para periodistas / Documentación / Islamisme(s). Islam y política en un món global

Islamisme(s). Islam y política en un món global

“Islamisme(s)” és una porta oberta a un fenomen complex, el vincle entre religió i política al món arabomusulmà. Et convida a entrar i a conèixer les múltiples facetes de l’islamisme, la seva evolució històrica i les seves realitats nacionals de la mà d’experts, estudiosos i periodistes coneixedors de la regió. El lector hi trobarà respostes: qui són els islamistes, què volen, a qui fan por, com veuen la societat i el món…

I a mesura que avanci en la lectura, s’endinsarà en els clarobscurs de l’islamisme i toparà amb els dilemes principals al voltant d’un moviment social, polític i religiós d’abast global que ha marcat la història política de les darreres dècades.

 

Direcció: Lurdes Vidal

Coordinació: Ada Mullol

Editorial Base

 

Llibre_islamismes_presentació_Lurdes Vidal Bertran

 

Te puede interesar también:

Farid Hafez: “Las políticas austriacas contra la sociedad civil musulmana también han dañado la democracia”

Farid Hafez ha sido profesor de ciencias políticas en el Departamento de Ciencias Políticas y …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *