Portada / Más / Agenda / Mirades Crítiques a la Biennal de Pensament Ciutat Oberta

Mirades Crítiques a la Biennal de Pensament Ciutat Oberta

El grup de formació de la Xarxa BCN Antirumors proposa un espai de reflexió al voltant dels temes del cicle Mirades Crítiques.

La interculturalitat és un projecte dinàmic que ha de ser revisat i qüestionat permanentment per a que les seves aportacions puguin ser significatives i transformadores davant dels reptes que plantegen la crisi social i la normalització del discursos discriminatoris.

Amb aquesta perspectiva, el grup de formació de la Xarxa BCN Antirumors proposa un recorregut pels eixos de treball que han constituït el cicle Mirades Crítiques (memòries migrantsracisme i LGBTI+islamofòbia i racisme i imatge) com a espais necessaris per plantejar nous discursos, eines i recursos al voltant de la interculturalitat.

 

L’activitat tindrà lloc dimecres 14 d’octubre, a les 19 h, al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Carrer del Comerç, 36).

Inscripcions a antirumors@bcn.cat

Te puede interesar también:

LLEGA A MADRID EL CURSO “PERSONAS MUSULMANAS Y MEDIOS: UNA RELACIÓN EN POSITIVO”

Esta formación está integrada dentro del proyecto MAGIC (Muslim women and communities Against Gender Islamophobia …

Un comentario

  1. Aquesta tardor de 2018, Barcelona acull la primera edicio de Ciutat Oberta, la Biennal de Pensament, una nova cita cultural que ha programat mes de 124 activitats a 88 espais de la ciutat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *